Ovčí sýr v misce rozetřete a smíchejte s nadrobno nasekanými bylinkami, přidejte citronovou šťávu a mírně osolte.
Z krůtího masa připravte 4 plátky a jemně je rozklepejte do šířky.
Mírně osolte, opepřete a na maso položte plátek parmské šunky.
Nádivku rozdělte na čtyři díly a rovnoměrně ji rozetřete na plátky masa.
Krůtí maso zabalte pomocí smyčky na potraviny do závitků.
V pánvi rozpalte olej, závitky opečte, přendejte do pekáče, podlijte vývarem a pečte při 180 °C přibližně 30 minut. Během pečení závitky dle potřeby podlévejte vývarem.
Nadrobno nakrájenou šalotku zpěňte na oleji, přidejte rajčatový protlak, orestujte, zalijte vínem, osolte, opepřete, krátce povařte a zjemněte máslem.
Hotové závitky uvolněte ze smyček a zbylý výpek přidejte do šťávy.
Před podáváním překrojte závitek šikmým řezem, ozdobte sekanou petrželkou a lístky bazalky, vhodnou přílohou je dušená rýže.