info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogReceptySladké dobrotyDrobenkový koláč s pudinkem a jablky

Drobenkový koláč s pudinkem a jablky

Drobenkový koláč s pudinkem a jablky - obrázek

Ingredience:

Těsto:
  • 1 a ½ hrnku celozrnné špaldové mouky,
  • ¼ hrnku nerafi novaného třtinového cukru,
  • ¼ hrnku erythritolu (alternativní sladidlo),
  • 1 vejce,
  • ½ balíčku prášku do pečiva (bez fosfátů),
  • 100 g extra panenského kokosového oleje
Náplň:
  • 1 balení bezlepkového vanilkového pudinku,
  • 450 ml rostlinného mléka,
  • 3 lžíce erythritolu,
  • 4 nastrouhaná jablka,
  • mletá skořice
Z ingrediencí vypracujte drobenkové těsto a polovinu rozprostřete na dno formy vyložené pečicím papírem. Pudink uvařte podle návodu a teplý jej nalijte na těsto. Přidejte nastrouhaná jablka, zasypejte je skořicí a zakryjte druhou polovinou těsta. Pečte v troubě při teplotě 180 °C 30 minut až drobenka začne zlátnout. Nechejte vychladnout a krájejte na porce.
Budou se vám hodit: