Doba přípravy: 30 min Náročnost: ** Energetická hodnota (kJ): 909
Ingredience (4 porce):
250 g hlívy královské 120 g mix salátových listů 60 ml olivového oleje 60 g parmezánu 50 g fenyklu
Parmezán nakrájejte na tenké plátky a na plechu s pečící fólií je opečte dokřupava.
Očištěné houby nakrájejte na plátky, zlehka je ogrilujte, osolte a opepřete.
Očištěný fenykl nakrájejte na velmi tenké plátky a vložte do mísy. Přidejte ogrilované houby, přilijte citrónovou šťávu, nasekanou petržel, olej, sůl, pepř a vše důkladně promíchejte.
Oprané, osušené salátové listy rozložte na talíř, přelijte olivovým olejem, osolte, opepřete, přidejte houbovou směs, obložte křupavým parmezánem a můžete podávat.