Do nádoby nalijte 100 ml oleje, přidejte sádlo a nakrájenou cibuli. Spusťte program Smažení (Fry), intenzitu nastavte na Vyšší (More). Po usmažení cibuli vyjměte a uložte stranou. Do varné mísy dejte zbylých 100 ml oleje a vyčkejte, až se zahřeje. Okmínované maso nakrájené na velikost 3x3 cm orestujte v rozpáleném oleji, poprašte paprikou, solte, opepřete a přidejte osmaženou cibuli. V 500 ml vody rozšlehejte lžíci mouky a přidejte ji k orestovanému masu. Směs důkladně promíchejte a program Smažení (Fry) ukončete. K orestovanému masu přidejte bobkový list a prolisovaný česnek. Tlakový hrnec uzavřete víkem, spusťte program Maso/Dušení (Meat/Stew) a guláš uvařte. Po ukončení fáze Vaření (Cooking) tlakový hrnec otevřete a guláš před podáváním dochuťte majoránkou a cukrem.