info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogReceptyMasovéHovězí tatar s kapary a bylinkovým salátem

Hovězí tatar s kapary a bylinkovým salátem

MasovéRecepty
1. 11. 2021
Hovězí tatar s kapary a bylinkovým salátem - obrázek

Ingredience na 4 porce:

  • 400 g hovězí svíčkové vcelku,
  • 2 šalotky,
  • ½ svazku pažitky,
  • 2 lžíce kaparů,
  • sůl, pepř,
  • 1 lžička dijonské hořčice,
  • několik kapek tabasca,
  • 1 lžíce olivového oleje,
  • 4 křepelčí vajíčka,
  • směs listových salátů,
  • 4 plátky toastu
Svíčkovou rozdělíme na části a očistíme od blanek. Maso nakrájíme na velmi drobné kostičky a uložíme do mísy. Pažitku nasekáme a přidáme k masu. Šalotku a kapary nakrájíme nadrobno a také přidáme do mísy. Dochutíme solí, pepřem, hořčicí, tabaskem a olivovým olejem. Důkladně vše promícháme. Na každý talíř dáme porci tataráku a do jeho středu vyklepneme žloutek z křepelčího vajíčka. Dozdobíme salátem a přiložíme toast.
Budou se vám hodit: