info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se

Italské ragú

ReceptyMasové
24. 6. 2024
Pánev hluboká i-PREMIUM Stone

Ingredience:

  • 500 g hovězího mletého masa
  • 400 g rajčat v plechovce
  • 100 g pancetty
  • 2 dl bílého vína
  • 2 dl zeleninového vývaru
  • 1 cibule
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 1 mrkev
  • 2 bobkové listy
  • olivový olej
  • sůl a pepř
Na olivovém oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev a celer. Přidejte pancettu, kterou opět krátce orestujte, potom vložte maso a restujte dalších cca 7 minut. Přilejte víno, nechejte ho odpařit, přidejte bobkový list a rajčata. Dochuťte solí a pepřem. Přikryjte poklicí a za občasného zamíchání vařte 90 minut. Dle potřeby přilejte vývar.

Co se vám bude hodit: