Jak na výrobu domácího másla s TESCOMOU
Z hlediska ingrediencí je nejdůležitější minimálně 33% smetana – čím tučnější seženete, tím více másla vyrobíte. Ideální je samozřejmě smetana domácí nebo z místní farmy, bude totiž nejčerstvější. Orientační poměr vložené a výsledné suroviny, se kterým můžete počítat, je 250 ml (běžný kelímek) smetany na 100 g másla.
Postupů na výrobu másla ze smetany byste zřejmě našli spoustu, většinou ale obsahují výkonný elektrický šlehač, spoustu dalšího nádobí, plátýnek a dalších pomůcek. Pokud upřednostňujete čistý, rychlý a elegantní způsob, který se navíc ze všeho nejvíc blíží původnímu opravdovému stloukání másla, bude se vám hodit
Nádoba pro přípravu másla DELLA CASA . Po nalití 250 ml 33% smetany stačí 2 minuty šlehat – a je hotovo! Cedicím otvorem slijete podmáslí (které se s kupovaným nedá srovnat) a zbylé máslo vytvarujte v
Máslence DELLA CASA . Získáte tak dvě delikatesy v jednom a ještě budete mít z jejích domácí výroby dobrý pocit.