Pokud se vám stále nedaří uvařit nadýchanou rýži na sporáku bez připálení, potom je nejvyšší čas investovat do
rýžovaru.
Příprava je s tímto domácím spotřebičem jednoduchá. Rýži opláchnete (pokud to daný druh vyžaduje), použijete správný poměr vody, rýžovar spustíte a brzy servírujete dokonale uvařenou rýži.
Rýžovar GrandCHEF nevyžaduje žádné vážení, odměřování hrnky nebo přepočítávání. Dávkování rýže a vody je intuitivní a každý druh rýže tak bude ideálně uvařený, a to bez připálení nebo překypění.
Rýžovar GrandCHEF umí udržovat servírovací teplotu, takže rýži bude udržovat teplou až do podávání. Rýžovar nemusíte hlídat, sám vám oznámí, že je příloha hotová a připravená k podávání. Věděli jste, že v něm uvaříte i quinou, maso, ryby či zeleninu? Stačí jen použít napařovací misku, která k rýžovaru patří.