info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogReceptyMasovéKachní prsa s marmeládou

Kachní prsa s marmeládou

MasovéRecepty
5. 5. 2021
Kachní prsa s marmeládou
Překvapí vás, jak skvěle chutná grepová marmeláda v kombinaci s kachním masem. Kachní prsa dejte vcelku na studenou pánev bez oleje kůží dolů. Pomalu začněte smažit. Tento proces umožní pustit tuk, který je pod kůží, a zároveň upéci křupavá prsa (na této straně smažte prso déle, než na straně bez kůže). Jakmile jsou obě strany zatažené, dejte dopéct do trouby rozehřáté na 200 °C na 6-8 minut otočené kůží dolů.  Na závěr přidejte do výpeku grepovou marmeládu a ještě chvíli dopečte. Po vytažení z trouby nechte prsa chvíli zchladit, poté je nakrájejte na plátky a podávejte. 
 

Bude se vám hodit: