Když se řekne luštěniny, každý si představí fazolovou polévku, čočku nakyselo nebo hrachovou kaši, jídla známá ze školních jídelen i restaurací. Existuje ale mnoho jiných úprav a moderních receptů. Luštěniny se dobře uplatní v teplé i studené kuchyni. Jsou zdravé, mají celou řadu minerálů, nízký glykemický index a vždy dobře zasytí. Nabídneme vám výrobky k jejich přípravě i několik zajímavých receptů.
Ty nejlepší polévky z jednoho hrnce
Polévka je grunt a syté polévky se spoustou zeleniny a luštěnin často nahradí hlavní jídlo, jsou dobré na oběd i jako lehká večeře. Užijte si jejich vaření v
hrncích a kastrolech DELIGHT. Toto moderní nádobí s odolnou povrchovou úpravou má masivní sklonerezové poklice a pohodlné úchyty. Sada je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, nádoby mají sendvičové dno a odměřovací stupnici. Vyzkoušejte náš recept na
italskou polévku Ribollita s bílými fazolemi.