Pro snadné tenderizování a marinování masa pečeného vcelku.
Vidlička se třemi dlouhými čepelemi tenderizuje, tedy změkčuje, maso připravované vcelku.
Během tenderizace (propíchání masa vidličkou) proniká do masa také marináda z jeho povrchu.
Maso upečené nebo ugrilované vcelku tak bude nejenom křehké a vláčné, ale zároveň šťavnaté a ochucené i zevnitř.
Materiál: Prvotřídní nerezavějící ocel a odolný plast.
Čištění: Vhodná do myčky.
Záruka: 3 roky.
Šířka (cm) | 4 |
---|---|
Délka (cm) | 20 |
Materiál | plast, nerez ocel |
---|---|
Produktová linie | GrandCHEF |
Typ | marinovací vidlička |
Zařazení | nářadí na vaření |
Barva | nerez |
Mytí v myčce | Ano |
Délka záruky (v letech) | 3 |
Šířka (cm) | 3.600 |
---|---|
Výška (cm) | 1.600 |
Délka (cm) | 20.000 |
Váha včetně obalu (kg) | 0.068 |