400 g (2 ks) mečouna 4 g sépiové barvy (1 balíček) 4 ks krevet 1 lžíce olivového oleje sůl, černý sypaný čaj 1 mango 1 broskev nebo nektarinka 1 nashi hruška 1 jablko 1 lžíci citrónové šťávy 250 g kokosového krému 1g agar agaru
200 ml kokosového krému a agar agar přiveďte za stálého míchání k varu a vařte 3 minuty. Nechte vychladit a poté rozmixujte dohladka s přidáním zbývajícího krému.
Očištěné ovoce nakrájejte na malé kostky, zakápněte citrónovou šťávou a promíchejte.
Rybu osolte, vložte do zip-lock sáčku.(sáček na potraviny 4FOOD). K rybě přidejte sépiovou barvu, sáček uzavřete, pomocí vakuové pumpy odsajte všechen vzduch a sáček s rybou vložte do vody. Pošírujte 10 minut.
Neoloupané krevety zbavte hlav a rozpulte podélným řezem. Vnitřní stranu krevet posypte drcenými čajem, osolte a zakápněte olivovým olejem. Pečte v troubě při 200° C po dobu cca 2 minut.