info text
Úvodní stranaTESCOMA blogReceptyBez masaMíchaná vejce „à la Bordeaux“ podle Marie Baťové

Míchaná vejce „à la Bordeaux“ podle Marie Baťové

ReceptyBez masa
20. 3. 2025
Podle baťovské filozofie bylo důležité kvalitně posnídat. Jak by vám chutnala třeba míchaná vejce s houbami, které manželovi vařila Marie Baťová? 
Servírovací nádobí FANCY HOME Stones-obrazek

Budete potřebovat:

​​​​​
  • vejce
  • chléb nakrájený na kostičky
  • máslo
  • čerstvé houby
  • cibule
  • olej

Postup:

Připravte na másle míchaná vajíčka.
Promíchejte je s kostičkami chleba (krutony), které jste předem osmažili na oleji nebo nasucho a s houbami orestovanými na oleji. Poté vše obložte osmaženou cibulí.

Budou se vám hodit: