info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogReceptyMasovéNedělní pečené kuře nadívané fazolovým salátem

Nedělní pečené kuře nadívané fazolovým salátem

MasovéRecepty
29. 9. 2021
Nedělní pečené kuře nadívané fazolovým salátem

Ingredience:

  • kuře z dobrého chovu,
  • 1 cibule,
  • tymián,
  • dobrá domácí klobása,
  • sušená rajčata v oleji,
  • 2 stroužky česneku,
  • 1 pórek,
  • 100 g předvařených bílých fazolí,
  • sůl, pepř,
  • sladká paprika,
  • tymián,
  • citronová šťáva,
  • 0,2 l bílého vína
Na oleji ze sušených rajčat restujte cibuli s tymiánem, česnek, klobásu, pórek, rajčata. Přidejte fazole, dochuťte kořením. Fazolovou směsí kuře naplňte, osolte, opepřete, posypejte sladkou mletou paprikou, v pekáčku podlijte vínem a pokapejte citronem. Pečte v troubě při teplotě 180 °C asi hodinu. Servírujte s opečenou bagetkou nebo toastem.  
 

Budou se vám hodit: