Myslíte si, že o kvalitě krájení rozhoduje jen výběr použité oceli, tvar čepele a stupeň nabroušení? Profesionální kuchaři by vám řekli, že stejně důležitý je způsob krájení, resp. držení nože nejen za rukojeť, ale částečně i za čepel. Mají tím totiž krájení pod dokonalou kontrolou a ruka se při něm tak snadno neunaví
Teď můžete stejně profesionálně krájet i vy – představujeme špičkové nože GrandCHEF, které umožňují získat ten správný kuchařský grif i amatérským kuchařům.
Rukojeti a čepele nožů GrandCHEF jsou spojeny hladce a bez výstupků, přechod mezi nimi je plynulý. Díky tomu můžete uchopení nože dokonale přizpůsobit jak porcované potravině, tak způsobu krájení.
Nůž GrandCHEF můžete držet KLASICKY za rukojeť nebo PROFESIONÁLNĚ, tedy v místě přechodu mezi rukojetí a čepelí.
Snadno ale poznáte, že při profesionálním držení se vaše ruka neunaví ani při intenzivním krájení většího množství surovin.
Čepele jsou vyrobeny kováním z prvotřídní nerezavějící nožířské oceli, můžete je bez obav mýt v myčce nádobí a dáme vám na ně mimořádnou záruku 5 let.
Šířka (cm) | 3.5 |
---|---|
Délka (cm) | 32.5 |
Materiál | nerez ocel |
---|---|
Produktová linie | GrandCHEF |
Typ | porcovací nůž |
Zařazení | nože |
Mytí v myčce | Ano |
Délka záruky (v letech) | 5 |
Šířka (cm) | 9.000 |
---|---|
Výška (cm) | 2.000 |
Délka (cm) | 37.500 |
Váha včetně obalu (kg) | 0.193 |