- Mouku smíchejte s cukrem, mírně osolte a přidejte rozšlehané žloutky. Postupně přilívejte mléko, vyšlehejte do pěny a nakonec přisypte nasekané mandle. Nechte 10 minut odpočinout.
- Opečte palačinky a dejte stranou.
- V mlékovaru zahřejte mléko se smetanou, vlijte na čokoládu a míchejte do úplného rozpuštění čokolády. Přidejte změklou želatinu, znovu důkladně rozmíchejte a nechte vychladnout. Vyšlehanou smetanu zlehka vmíchejte do rozpuštěné čokolády, vlijte do připraveného zdobicího sáčku a nechte v lednici ztuhnout cca. 30 minut.
- Do středu palačinky sáčkem nastříkejte vzniklou pěnu (mouse) a vytvořte měšec, který spojte špejlí.
Tip: podávejte s ovocnou omáčkou, strouhanou čokoládou a zmrzlinou.