Mnohým dezertům, ovoci, ale i kávě chybí k dokonalosti už jen kopeček nadýchané šlehačky. Aby domácí šlehačka mohla být i vaší pýchou a ozdobou sladkých dobrot, bude vám stačit pouze jedna ingredience – kvalitní smetana! S tradiční lahví na šlehačku zapomenete na zdlouhavé šlehání, lahůdku totiž připravíte v cuku letu. Do šlehačkové láhve stačí vložit bombičku, stisknout dávkovací páčku a můžete servírovat. Hledáte-li šlehač na šlehačku s širším využitím, vsaďte na ruční pohon. S manuálními šlehači snadno připravíte sníh z bílků, mléčnou pěnu nebo vaječné směsi na omelety či palačinky. K těm se bude perfektně hodit domácí zmrzlina, kterou si zamiluje celá rodina!
Tip: Pokud jste propadli výrobě domácích potravin, zkuste připravit třeba domácí sýr, nebo upečte křupavý domácí chleba!