info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogReceptyMasovéPstruh plněný bulgurem

Pstruh plněný bulgurem

MasovéRecepty
23. 6. 2020
Pstruh plněný bulgurem

Ingredience:

4 pstruzi, 100g bulguru, 200g listového baby špenátu, 50ml olivového oleje, 30g másla, 1 cuketa, 1 cibule, 1 žlutá paprika, 1 citron, 2 rajčata (oloupaná a zbavená semínek), listová petržel, sůl, pepř

Cibuli, cuketu a papriku nakrájejte na kostičky, orestujte na oleji, přidejte na kostičky nakrájená rajčata, osolte, opepřete a dejte stranou. Uvařte bulgur a smíchejte s připravenou zeleninou a nasekanou listovou petrželí. Dochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem. Ryby osolte a naplňte směsí bulguru a zeleniny. V troubě předehřáté na 180 °C pečte v pekáči asi 15 minut. Špenát krátce orestujte na másle, osolte, opepřete a podávejte k pstruhům
Budou se vám hodit: