Rajská jablíčka nám přirostla k srdci. Pěstujeme je na záhonech, ve sklenících i na balkonech. Chutnají skvěle, jsou zdravá a dají se v kuchyni využít na mnoho způsobů. Prohlédněte si naše tipy na jejich zpracování pomocí kuchyňských vychytávek, které vám usnadní práci. A nepřehlédněte recept na babiččin domácí kečup.
Pokud máte výhrady nebo nedůvěru ke svému starému tlakovému hrnci, nastal čas na změnu. Náš osvědčený tlakový hrnec ULTIMA si můžete pořídit
v různých velikostech nebo
v praktické verzi se dvěma nádobami o objemu 4 a 6 litrů a univerzálním víkem. Velikost hrnce si pak vybíráte podle toho, jestli vaříte jen pár litrů polévky nebo kečup z domácích rajčat, pro který budete do spíže chodit celou zimu. A na ten vám přidáme osvědčený
recept od babičky Marušky.