Suroviny:
- 2 odměrky rýže basmati (cca 250 g)
- 4 odměrky zeleninového nebo kuřecího vývaru
- 250 g kuřecího masa
- 50 g kukuřice
- 50 g hrášku
- 50 g papriky červené a zelené
- 1 šalotka
- olej
- sůl a koření dle chuti
- sýr na strouhání
Postup:
Přichystejte si
Elektrický rýžovar GrandCHEF. Šalotku nakrájejte nadrobno, papriky a maso na kostičky. Do rýžovaru nalejte olej, zapněte do polohy COOK, vsypte šalotku, papriky a restujte cca 10 minut. Přidejte rýži, vývar, sůl a koření dle chuti. Vařte do momentu automatického vypnutí přístroje. Na závěr zlehka vmíchejte hrášek a kukuřici, podávejte sypané strouhaným sýrem.