Ingredience na 4 porce:
- 1 kg nízkého roštěnce,
- 1 větvička rozmarýnu,
- 3 větvičky tymiánu,
- mořská sůl,
- černý pepř,
- 4 lžíce worcesteru,
- olivový olej;
příloha:
- pečené cherry tomaty a čerstvá rukola
Tuk na mase nařežeme na kostičky. Bylinky odrhneme a nasekáme. Maso osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem a zasypeme bylinkami. Na pánev vlijeme olej a rozpálíme ji. Maso na rozpálené
pánvi opečeme ze všech stran. Přendáme do pekáče a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme při 130 °C až 140 °C asi 60 minut. Po upečení necháme maso chvilku odpočinout. Pak ho nakrájíme na slabé plátky a podáváme s pečenými tomaty a rukolou.
Budou se vám hodit: