info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se

Ruský letní salát

ReceptyBez masa
15. 7. 2020
Ingredience: 4 vejce, svazek ředkviček, 1 okurka, zelená cibulka, hrstka čerstvého kopru, hrstka čerstvé petržele, 1 kelímek zakysané smetany, sůl dle chuti    Uvařte vejce a nechte je zchladnout. Mezitím naplátkujte 2 ředkvičky a okurek, osolte dle chuti a promíchejte s cibulkou a bylinkami. Zlehka vmíchejte vejce nakrájená na měsíčky a přidejte zakysanou smetanu. S Vykrajovací soupravou PRESTO CARVING vytvořte ze zbylých ředkviček zajímavé dekorace a nazdobte salát luxusními ředkvičkovými květy a ornamenty.  Náš tip: Kvalitní zavařovací sklenice s gumičkou

Ingredience:

4 vejce, svazek ředkviček, 1 okurka, zelená cibulka, hrstka čerstvého kopru, hrstka čerstvé petržele, 1 kelímek zakysané smetany, sůl dle chuti

Uvařte vejce a nechte je zchladnout. Mezitím naplátkujte 2 ředkvičky a okurek, osolte dle chuti a promíchejte s cibulkou a bylinkami. Zlehka vmíchejte vejce nakrájená na měsíčky a přidejte zakysanou smetanu. S Vykrajovací soupravou PRESTO CARVING vytvořte ze zbylých ředkviček zajímavé dekorace a nazdobte salát luxusními ředkvičkovými květy a ornamenty.

Náš tip: Kvalitní zavařovací sklenice s klipem
Budou se vám hodit: