info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogInspirace a nápadyVaření a pečeníŠlehač na mléčnou pěnu PRESTO: Ponořte se do nadýchané mléčné pěny!

Šlehač na mléčnou pěnu PRESTO: Ponořte se do nadýchané mléčné pěny!

Bohatě napěněný šálek cappuccina zejména v ženách evokuje horkou vanu plnou pěny, která s něžností pohltí každý kousek těla… Hříšným fantaziím nad šálkem horkého cappuccina nebo kávy latté se nyní můžete směle oddávat v soukromí domova. Pro všechny milovníky horkých kávových nebo čokoládových nápojů s bohatou pěnou je určen extra rychlý a výkonný šlehač na mléčnou pěnu PRESTO.
 
Šlehač na mléčnou pěnu PRESTO

 

Tichý… jako pěna

Masivní plastové tělo s barevným spínačem a celonerezová šlehací metlička se spirálou vykouzlí během několika málo vteřin z tekutého mléka fascinující pěnu. Za vším stojí vysoce výkonný a spolehlivý elektromotorek, který se ukrývá v ergonomicky tvarované, bělostné rukojeti. Šlehač pohání dvě tužkové AA baterie 1,5 V.
 

Dbejte na údržbu

Aby vám šlehač na mléčnou pěnu sloužil spolehlivě několik let, vyplatí se vám přečíst i následující řádky. Nerezovou metličku oplachujte pod tekoucí vodou, plastovou rukojeť otřete vlhkou utěrkou. Šlehač na mléčnou pěnu nepatří do myčky nádobí!
 

Návod na nej mléčnou pěnu

Mléko, nejlépe polotučné, případně plnotučné, ohřejte na cca 60 °C a nalijte do úzké vyšší nádoby. Šlehač ponořte do mléka, zapněte a šlehejte, dokud pěna nezhoustne (cca 15 – 20 s). Šlehač vypněte ještě před vyjmutím metličky z mléčné pěny.