Bohatě napěněný šálek cappuccina zejména v ženách evokuje horkou vanu plnou pěny, která s něžností pohltí každý kousek těla… Hříšným fantaziím nad šálkem horkého cappuccina nebo kávy latté se nyní můžete směle oddávat v soukromí domova. Pro všechny milovníky horkých kávových nebo čokoládových nápojů s bohatou pěnou je určen extra rychlý a výkonný
šlehač na mléčnou pěnu PRESTO.
Tichý… jako pěna
Masivní plastové tělo s barevným spínačem a celonerezová šlehací metlička se spirálou vykouzlí během několika málo vteřin z tekutého mléka fascinující pěnu. Za vším stojí vysoce výkonný a spolehlivý elektromotorek, který se ukrývá v ergonomicky tvarované, bělostné rukojeti. Šlehač pohání dvě tužkové AA baterie 1,5 V.
Dbejte na údržbu
Aby vám šlehač na mléčnou pěnu sloužil spolehlivě několik let, vyplatí se vám přečíst i následující řádky. Nerezovou metličku oplachujte pod tekoucí vodou, plastovou rukojeť otřete vlhkou utěrkou. Šlehač na mléčnou pěnu nepatří do myčky nádobí!
Návod na nej mléčnou pěnu
Mléko, nejlépe polotučné, případně plnotučné, ohřejte na cca 60 °C a nalijte do úzké vyšší nádoby. Šlehač ponořte do mléka, zapněte a šlehejte, dokud pěna nezhoustne (cca 15 – 20 s). Šlehač vypněte ještě před vyjmutím metličky z mléčné pěny.