Ingredience:
- 200 g suchých špaget
- 8 vajec
- 150 g anglické slaniny
- 200 g rajčat
- sůl
- drcený pepř
- olej
- petrželová nať
Špagety uvařte v dostatečně osolené vodě. Scezené a okapané je pak osmahněte na oleji a části rozpečené slaniny. Následně je zalijte rozšlehanými vejci se solí a petrželovou natí (2 vejce na jednu porci omelety). Ztlumte žár a nechte omeletu zvolna péci. Když omeleta zpevní a sama klouže po pánvi, je čas na její otočení. Můžete ji zkusit otočit přehozením nebo ji prostě překlopit na jinou rozpálenou
pánev s nepřilnavým dnem. K hotové omeletě ještě upečte silnější plátky nebo půlky rajčat se solí a pepřem. Krátce je osmahněte na oleji s plátkem slaniny a pak podávejte.
Budou se vám hodit: