Elektrická sušička s velkou sušicí plochou
Bez obav v ní usušíte nejen ovoce, zeleninu a houby, ale také bylinky a maso. Proč byste se vlastně měli do tohoto způsobu konzervace potravin pouštět? Sušení horkým vzduchem uchovává v potravinách vysoké množství vitamínů a cenných nutričních látek, trvanlivost sušených potravin je několikanásobně vyšší než u čerstvých potravin. Teplotu a dobu sušení si přitom můžete nastavit v rozmezí od 40 do 70 °C a dobu sušení od 1 do 48 hodin. Součástí balení je návod co jak dlouho sušit;-)
ZJISTIT VÍCE
Souprava pro sušení TESCOMA DELLA CASA se 3 rošty
Nechcete-li do vybavení na sušení příliš investovat, je pro vás ideální pomůckou souprava na sušení, která se skládá ze tří samostatných roštů umístěných na sobě pomocí nožiček, které do sebe perfektně zapadají. Můžete je pro rychlé sušení umístit do trouby rozehřáté na max. 70 stupňů, pro pomalé kamkoli na dobře větrané místo. Sestava je stabilní při přenášení i při manipulaci v troubě, a protože se nožičky dají sklopit, po použití je perfektně skladná. Souprava je vhodná do elektrické a horkovzdušné trouby.