Hlídá teplotu pokrmů během vaření.
Kuchařský teploměr s klipsou GRADIUS průběžně měří teplotu pokrmů od 25 °C do 250 °C při vaření, fritování, zavařování apod.
Díky teplotnímu senzoru ve špici jehlice můžete kuchařský teploměr GRADIUS používat k měření teploty tekutých pokrmů nebo k rychlému měření teploty uvnitř pevných pokrmů, např. při pečení masa, moučníků, nákypů apod.
Na ciferníku má kuchařský teploměr s klipsou přehledně vyznačena rozmezí v kuchyni nejčastěji sledovaných teplot:
Cream (25 až 29 °C) – krémová směs pro bezpečné vmíchání másla apod.
Yogurt (40 °C) – horké mléko pro bezpečné vmíchání jogurtové kultury
Milk (78 až 80 °C) – pasterizace mléka
Preserving (80 až 95 °C) – zavařování pokrmů
Caramel (160 °C) – příprava karamelu
Frying (180 až 250 °C) – teplota pro smažení a fritování
Teploměr kuchařský GRADIUS má klipsu pro zavěšení na okraj nádobí. Červená posuvná ryska na okraji ciferníku kuchařského teploměru GRADIUS slouží pro přehledné označení výseče s hlídanou teplotou.
Materiál: Prvotřídní nerezavějící ocel, odolné sklo a silikon.
Čištění: Čistěte pod tekoucí vodou, nemyjte v myčce.
Záruka: 3 roky.
Produktová linie | GRADIUS |
---|
Šířka (cm) | 9.500 |
---|---|
Výška (cm) | 6.200 |
Délka (cm) | 23.000 |
Váha včetně obalu (kg) | 0.075 |