Vyražte si raženku…
…nebo třeba kaiserku. Celoplastová tvořítka na kaiserky a raženky DELÍCIA jsou horkou novinkou letošního podzimu, ostatně čerstvé pečivo právě vytažené z trouby nechá „chladným“ jen málokoho. Pomocí unikátních tvořítek překvapivě snadno a rychle vytvarujete pečivo, které jak svou chutí, tak hlavně tvarem předčí obdobné pečivo z pekařství a supermarketů.
Součástí balení jsou samozřejmě původní recepty z klasického těsta.
Jak na to?
Snadno! Základem úžasného pečiva je ještě lepší těsto, které můžete připravit i podle našich receptů. Při výrobě kaiserek i raženek je postup stejný – z těsta vytvořte bochánky a pomocí tvořítka vytlačte v bocháncích až dva milimetry hluboký dekor nad povrch podložky. Vytvarované kaiserky a raženky poté upečte v troubě. Příprava croissantů se může zdát složitější, ale není tomu tak – z těsta vyválejte plát, tvořítko složte a z plátu těsta postupně vykrajujte trojúhelníky, které srolujete do tvaru francouzského pečiva a upečete podle návodu.
Bílek nebo žloutek? Obojí, ale…
…každé zvlášť. Plastový
oddělovač bílků DELÍCIA s
rukojetí a čepelí, která usnadní rozklepnutí skořápky, je skvělou pomůckou pro snadné oddělování vaječných bílků od žloutků.