Na snídani, ke svačině či jen tak. Prostě donut!
Možná už teď se vám sbíhají sliny na poctivě usmažený koblížek s čokoládovou, bílkovou nebo borůvkovou polevou. Jak na ni? Jednoduše! Pro
snadné a nekomplikované namáčení donutů ve sladké polevě slouží
vychytané namáčecí kleště – prostě je vložíte do vzniklého otvoru a koblížek v polevě řádně „vymácháte“, ale tak, aby byla namočena jen polovina koblížku (nebráníme se ani kompletně polévanému donutu!). Polevu nechte důkladně zaschnout - pro tento případ je vhodné mít po ruce praktickou
rozkládací podložku.
Originální recept na americkou (mimořádně kalorickou) sladkost je součástí balení!
Šlehací metla, která má o kuličku víc
Hlavolam nebo klam? Ani jedno, šlehací metla se dvěma vzájemně propojenými kuličkami je další skvělou novinkou nejen pro cukrářky. Bílkový sníh, ale i pomazánky či suroviny šlehané ve vodě či mléce jsou díky celonerezové šlehací metle s kuličkou DELÍCIAlépe a rychleji provzdušněny, šlehání je kratší a výsledek? Výrazně nadýchané pokrmy lehounké jako pírko! Horká listopadová novinka, kterou zcela určitě zapojíte do práce v období Vánoc, je vyrobena z prvotřídní nerez oceli, měří rovných 25 centimetrů a je vhodná do myčky.