Na bylinky a natě nebývale zdatně
Chcete ušetřit v kuchyni až pětkrát více času, zkrátka rádi byste si „ustřihli“ pár minut jen pro sebe? Začněte s úsporou času třeba u bylinek! Hned vám prozradíme proč. Bylinky a zelené natě provoní i probarví nejednu pomazánku, polévku nebo nakládané maso, jen kdyby to krájení a sekání nezabralo tolik času a nádobí. Než „vyštracháte“ krájecí desku, najdete vhodný nůž a zašpiníte další talířek, než to všechno pěkně umyjete a znovu naskládáte na své místo… Nešlo by to rychleji? Jasně že šlo a dokonce bez dalšího nádobí.
Vyzkoušejte
dvaceticentimetrové nůžky na bylinky PRESTO, které jsme vybavili
mimořádně ostrou pětiřadou čepelí z nerez oceli, která jediným střihem připraví pětkrát více drobných kousků bylinek než obyčejné jednořadé nůžky nebo nůž.
Čerstvě střižené bylinky nasměrujte přímo do talíře, misky, pánve nebo hrnce!
Ochrana především
Součástí nůžek na bylinky je ochranné plastové pouzdro s vychytaným detailem – čistítkem čepelí pro snadné odstranění zbytků bylinek nejen na břitech, ale i mezi nimi.
Pouzdro má samozřejmě funkci ochrannou, při skladování nůžek mějte vždy pouzdro nasazené!
Hambáče jak…od maminky
Už vás nudí ty rádoby poctivé hamburgery z rychlého občerstvení? Nedůvěřujete výrobcům ani ingrediencím a marně hledáte kousky masa? Neutrácejte za náhražky,
vyrobte si vlastní hamburger pouze z masa, který oceníte vy i vaši přátelé. Stačí tak málo – kromě mletého masa (hovězího nebo vepřového) a několika málo surovin jako je sůl a pepř, případně vhodné koření nebo zelené bylinky, budete potřebovat jen
grilovací pánev a
celoplastové tvořítko na hamburgery PRESTO.
Co tvořítko vytvoří?
Opravdu vytvoří hamburger? Ano, a navíc snadno a rychle. Tvořítkem tvarované hamburgery jsou vždy
stejně velké – mají
shodný průměr i tloušťku a díky tomu je jejich propečení rovnoměrné. Velikost hotového hamburgeru odpovídá klasickým hamburgerovým houskám, takže nebude ani velký a už vůbec ne „ošizený“. Součástí balení je i
originální recept na domácí hamburger od firemního kuchaře Pavla Šnajdra. Z přiloženého fotonávodu můžete vidět, že příprava hamburgeru je doslova hračka –
naplníte, upěchujete, zarovnáte a vyklopíte.
Navíc máme pro vás dobrý tip – pokud si zrovna nepotrpíte na nafouknutý hamburger, vytvořte před vložením na gril v jeho středu pomocí prstů drobný důlek – masový karbenátek bude po ugrilování plochý, zkrátka placka jak má být.