Ingredience:
• 1 kg vepřového plecka
• 500 g vepřového srdce
• 300 g vepřových jater
• 250 g vepřových ledvinek
• 200 g cibule
• 100 g uzeného špeku
• 70 g vepřového sádla
• 5 g sladké papriky
• 5 g pálivé papriky
• vepřový vývar
• špetka drceného kmínu
• dle chuti česnek, majoránka, sůl a pepř
Postup:
Maso, srdce, ledvinky a játra nakrájejte na malé kousky. Cibuli nakrájejte nadrobno a spolu s kmínem v
Tlakovém hrnci ULTIMA+ orestujte na sádle dozlatova. Vložte nakrájené maso, osolte, opepřete a nechte zatáhnout. Přidejte srdce, ledvinky a restujte ze všech stran asi 3 minuty. Poté přidejte játra, přisypte obě papriky, opět krátce orestujte a zalijte vývarem. Vývaru nalijte tolik, aby byly všechny suroviny ponořené. Vařte asi 30 minut. Dochuťte třeným česnekem, majoránkou, solí a pepřem.